En wij zijn live met een nieuwe site!

24 januari 2021

Sinds 16 februari 2021 is de nieuwe website in de lucht, met veel dank aan RB-Media voor de prettige samenwerking! De website zal van tijd tot tijd geactualiseerd gaan worden en biedt een overzicht van de manier waarop De Wit Advocatuur inhoud geeft aan de juridische dienstverlening. Geïnteresseerd? Ik kom graag een keer kennismaken.

Op de hoogte blijven?

De Wit Advocatuur houdt u op de hoogte omtrent al het nieuws rondom arbeidsrecht. We lossen uw conflicten op of, nog beter, zorgen ervoor dat u niet in het conflict terecht komt. U kunt bij ons terecht voor juridisch advies en zorgen voor een daadkrachtige aanpak waar u wat aan heeft.

Contract

Staat u op het punt een contract te tekenen, maar bent u benieuwd of de voorwaarden wel rijmen met hetgeen wat u wilt? Dan kan De Wit Advocatuur u van dienst zijn. We kijken naar de specifieke arbeidsvoorwaarden en lezen de kleine lettertjes, zodat we u een optimaal advies kunnen geven.

Dit geldt ook voor een ontbinding van het contract. Doet u daar juridisch gezien wel goed aan? Laat De Wit Advocatuur u helpen om de beste keuze te maken.

Contact opnemen

Wilt u in contact komen met De Wit Advocatuur? Aarzel dan niet langer en stuur ons uw vraagstuk. U kunt ons zowel telefonisch als per mail bereiken. 

Neem contact op

Gerelateerd nieuws

Advocatuur anders?

Gaat de advocatuur dan echt veranderen? Er zijn inderdaad wat aan...

Lees dit bericht

De advocaat als preventieadviseur

Als jurist ben ik opgeleid om een probleem te beoordelen op basis v...

Lees dit bericht

Preventive Law

Preventive law Preventive law is een beweging afkomstig uit Amer...

Lees dit bericht

Een juridisch probleem?

Bel of mail mij!

René de Wit
06 2222 4274
rdw@dewitadvocatuur.nl
Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00
Neem contact op