Advocatenkantoor Oosterhout

Kunt u juridische hulp gebruiken? Advocatenkantoor de Wit Advocatuur uit Oosterhout staat voor u klaar!

Expertise van Advocatenkantoor de Wit uit Oosterhout

De specialisatie van Advocatenkantoor De Wit Advocatuur uit Oosterhout ligt op het gebied van arbeidsrecht, werkgeversaansprakelijkheid en contractenrecht. Als werkgever kunt u geconfronteerd worden met een arbeidsconflict met een van uw medewerkers. Dat moet opgelost worden. Soms bestaat die oplossing uit een ontslag, maar soms ligt de oorzaak van het probleem niet op de werkvloer.

Als werknemer kunt u te maken krijgen met een ontslag; de werkgever wil afscheid van u nemen. Als betrouwbaar en ervaren advocatenkantoor in Oosterhout zoek ik samen met u uit wat het probleem is en of een juridische aanpak noodzakelijk is.

In andere gevallen kan er sprake zijn van werkgeversaansprakelijkheid, bijvoorbeeld vanwege een ongeval tijdens het verrichten van werkzaamheden. Ook dan kan een advocatenkantoor in Oosterhout van pas komen. Of wat te denken van het opstellen van een contract? Hoe wordt het contractenrecht toegepast? Welke valkuilen zijn er of hoe kunt u van een onbetrouwbare contractspartner af?

Dat zijn allemaal vragen die advocatenkantoor De Wit Advocatuur uit Oosterhout voor u kan beantwoorden. Samen bekijken we de mogelijkheden en onmogelijkheden.

Neem contact op!

Het advocatenkantoor als preventieadviseur

Voorkomen is beter dan genezen. Als jurist ben ik opgeleid om een probleem te beoordelen op basis van de toepassing van een norm. Toepassing van een rechtsnorm op basis van een analyse van de feiten staat centraal. Het belang van de klant trouwens ook. Maar kan dat ook op een andere manier? Hoe kun je de klant bij de hand nemen en ervoor zorgen dat problemen tijdig en goed worden opgelost of nog liever: worden voorkomen?

Ik zocht daarom naar een manier om mijn praktijk anders vorm te gaan geven en kwam zo in aanraking met “preventive law”. Preventive law heeft als uitgangspunt om mogelijke problemen al in een vroeg stadium aan te wijzen en op te lossen.

Lees het hele bericht!

Advocatenkantoor Oosterhout, ook voor start-ups

Je staat op het punt een nieuw business concept te lanceren of bent recent met je onderneming gestart. Je wilt het in één keer goed doen, maar loopt tegen tal van vragen aan.
Ook in dat geval kun je een beroep doen op advocatenkantoor De Wit Advocatuur uit Oosterhout. Mail of bel mij gerust voor een eerste kennismaking.

Neem contact op!

Enkele van onze diensten

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht: meer dan toepassing van het recht. Daarom richt ik mij niet alleen op de ...

Contractbeheer

Een goed contractbeheer is noodzakelijk voor een ondernemer. Want hoe vaak gebeurt het ...

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht: meer dan toepassing van het recht. Daarom richt ik mij niet alleen op de regel, maar vooral ook op de mens en de organisatie achter een probleem. Een (dreigend) conflict kent immers altijd meer invalshoeken dan alleen het recht. Zakelijke en persoonlijke belangen, gevoelens en oorzaken van gedragingen zijn allemaal belangrijke aspecten om tot een optimale oplossing te komen. Met behulp van mediationtechnieken en uitgangspunten van een preventieve aanpak is vaak een goed resultaat voor alle partijen te bereiken.

Advocatenkantoor in Oosterhout?

Neem contact op!

René de Wit
06 2222 4274
rdw@dewitadvocatuur.nl
Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00
Neem contact op