De wit advocatuur

Direct contact

Hamer rechtbank

Advocaat arbeidsrecht Oosterhout

Het arbeidsrecht is constant in beweging. Eén van de laatste discussies die gestrat is, gaat over Platformarbeid: is bijvoorbeeld een chauffeur van Uber in dienst bij Uber of niet? Daar ligt een mooie taak voor een Advocaat Arbeidsrecht Oosterhout om u bij dergelijke kwesties behulpzaam te zijn.

Expertise

De Wit Advocatuur wordt als Advocaat Arbeidsrecht Oosterhout dagelijks geconfronteerd met vraagstukken over ontslag, arbeidscontracten, concurrentiebedingen, ziek personeel en noemt u maar op.

Het is niet altijd eenvoudig om op al die vragen het juiste antwoord te vinden. Het belangrijkste is dan om als Advocaat Arbeidsrecht Oosterhout samen met je klant het beste resultaat te bereiken.

“Ik wens je veel personeel” is een oud gezegde. Maar het werken met ZZP’ers kan ook best lastig zijn. Want welke afspraken kun je wel maken en welke niet? In hoeverre ben je als opdrachtgever voor de ZZP’er in feite ook werkgever. Met andere woorden: welk risico loop je?

De Wit Advocatuur als Advocaat Arbeidsrecht Oosterhout zoekt samen met u naar passende oplossingen.

Een andere kwestie die zowel voor de werkgever als voor de werknemer tot problemen kan leiden is ziekte. Wat mag en moet je als werkgever doen? En wat moet je en mag je als werknemer?

Het zijn allemaal vragen waarmee De Wit Advocatuur als specialistisch Advocaat Arbeidsrecht Oosterhout u kan helpen.

Werkwijze en tarieven

Het eerste gesprek dient om met elkaar kennis te maken en alle feiten op een rij te zetten. Vaak is het dan mogelijk om al een voorzet te geven voor een aanpak van het probleem.

Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing tegen een aanvaardbare kosten. Dat spreken wij samen met u af.

Als gespecialiseerd Advocaat Arbeidsrecht Oosterhout kan De Wit Advocatuur tarieven aanbieden die concurrerend zijn ten opzichte van andere juristen en advocaten.

Niet alleen het “uurtje-factuurtje”-tarief is mogelijk, ook een vaste prijs of een maximum tarief. Dat hangt af van de aard van het probleem en uiteraard uw wensen als klant.

Dus heeft u een Advocaat Arbeidsrecht Oosterhout nodig, neemt u dan contact op met De Wit Advocatuur.

Advocaat arbeidsrecht Oosterhout

Klantenvertellen

Call Now Button

Pin It on Pinterest