Advocaat Oosterhout

Kunt u juridische hulp gebruiken? De Wit Advocatuur uit Oosterhout staat voor u klaar!

Expertise van Advocaat René de Wit uit Oosterhout

De specialisatie van De Wit Advocatuur ligt op het gebied van arbeidsrecht, werkgeversaansprakelijkheid en contractenrecht. Als werkgever kunt u geconfronteerd worden met een arbeidsconflict met een van uw medewerkers. Dat moet opgelost worden. Soms bestaat die oplossing uit een ontslag, maar soms ligt de oorzaak van het probleem niet op de werkvloer.

Als werknemer kunt u te maken krijgen met een ontslag; de werkgever wil afscheid van u nemen. Als uw Advocaat in Oosterhout zoek ik samen met u uit wat het probleem is en of een juridische aanpak noodzakelijk is.

In andere gevallen kan er sprake zijn van werkgeversaansprakelijkheid, bijvoorbeeld vanwege een ongeval tijdens het verrichten van werkzaamheden. Ook dan kan een Advocaat in Oosterhout van pas komen. Of wat te denken van het opstellen van een contract? Hoe wordt het contractenrecht toegepast? Welke valkuilen zijn er of hoe kunt u van een onbetrouwbare contractspartner af?

Dat zijn allemaal vragen die De Wit Advocatuur uit Oosterhout voor u kan beantwoorden. Samen bekijken we de mogelijkheden en onmogelijkheden.

Neem contact op!

De advocaat als preventieadviseur

Voorkomen is beter dan genezen. Als jurist ben ik opgeleid om een probleem te beoordelen op basis van de toepassing van een norm. Toepassing van een rechtsnorm op basis van een analyse van de feiten staat centraal. Het belang van de klant trouwens ook. Maar kan dat ook op een andere manier? Hoe kun je de klant bij de hand nemen en ervoor zorgen dat problemen tijdig en goed worden opgelost of nog liever: worden voorkomen?

Ik zocht daarom naar een manier om mijn praktijk anders vorm te gaan geven en kwam zo in aanraking met “preventive law”. Preventive law heeft als uitgangspunt om mogelijke problemen al in een vroeg stadium aan te wijzen en op te lossen.

Lees het hele bericht!

Advocaat Oosterhout - Tarieven

Uitgangspunt is een tarief van € 195,= per uur (niveau 2021), exclusief BTW en bijkomende kosten. Iedere factuur wordt voorzien van een specificatie van werkzaamheden en eventuele kosten. Afwijking van het tarief is mogelijk (afhankelijk van de omstandigheden, zoals belang van de zaak, financiële situatie, complexiteit).

Meer informatie over tarieven

Enkele van onze diensten

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht: meer dan toepassing van het recht. Daarom richt ik mij niet alleen op de ...

Contractbeheer

Een goed contractbeheer is noodzakelijk voor een ondernemer. Want hoe vaak gebeurt het ...

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht: meer dan toepassing van het recht. Daarom richt ik mij niet alleen op de regel, maar vooral ook op de mens en de organisatie achter een probleem. Een (dreigend) conflict kent immers altijd meer invalshoeken dan alleen het recht. Zakelijke en persoonlijke belangen, gevoelens en oorzaken van gedragingen zijn allemaal belangrijke aspecten om tot een optimale oplossing te komen. Met behulp van mediationtechnieken en uitgangspunten van een preventieve aanpak is vaak een goed resultaat voor alle partijen te bereiken.

Advocaat in Oosterhout?

Neem contact op!

René de Wit
06 2222 4274
rdw@dewitadvocatuur.nl
Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00
Neem contact op