Juridisch adviseur ondernemers

Als ondernemer kunt u in verschillende situaties in aanraking komen met juridische vraagstukken. Dit kan meer van u vragen dan u verwacht had. Om ervoor te zorgen dat u de juiste keuzes maakt en minder tijd hieraan kwijt bent, is het verstandig om tijdig een adviseur te raadplegen. Zo voorkomt u hoge kosten of andere risico’s. Zowel bij eenmalige problematiek als bij terugkerende zaken kunt u door een juridisch adviseur voor ondernemers ondersteund worden.

Hulp bij complexe vraagstukken

Als ondernemer loopt u wel eens tegen conflicten aan of zijn er andere  juridische kwesties. Denk bijvoorbeeld aan het nakijken van contracten, een lastige ontslag situatie of een leverancier die zijn afspraken niet nakomt. Dit zijn zaken die niet kunnen blijven liggen en waarvan de wet- en regelgeving zeer complex kan zijn. Doordat de wet- en regelgeving veranderlijk is en vraagstukken hiermee steeds complexer worden,, kan een juridisch adviseur voor ondernemers u helpen. Met de kennis van een expert worden complexe problemen teruggebracht tot heldere en begrijpelijke oplossingen.

Risico’s en mogelijkheden

Om de verschillende mogelijkheden en risico’s omtrent een juridische zaak in kaart te brengen, zult u zich uitgebreid moeten inlezen en de situatie nauwkeurig moeten documenteren. Wanneer u weinig juridische kennis hebt, zal dit u veel tijd kosten! Daarnaast kunt u makkelijk belangrijke factoren of wetten over het hoofd zien, waardoor u een verkeerd beeld krijgt van uw opties en het risico loopt de verkeerde keuze te maken. Een juridisch adviseur voor ondernemers van De Wit Advocatuur kan u inzicht bieden in de situatie en de consequenties van uw keuzes. Hierdoor maakt u de juiste keuze, in elke complexe situatie.

Verschillende diensten

Heeft u een korte vraag op het gebied van wet- en regelgeving of juist een complex en langlopend dossier? In beide situaties kan De Wit Advocatuur u van dienst zijn. U kunt ondersteuning krijgen op het gebied van:

De Wit Advocatuur kan u helpen met onder andere het opstellen en beoordelen van overeenkomsten, dossieropbouw of het in kaart brengen van risico’s voor u als ondernemer. Deze diensten zijn volledig op maat samen te stellen: samen met u wordt er beoordeeld welke ondersteuning er nodig is.

Enkele van onze diensten

Arbeid & Verzuim

Ziekte binnen een onderneming kan nogal wat extra kopzorg geven: wanneer moet de bedrij...

Ontslagrecht

Ontslag: niemand die daar op zit te wachten. Voor de werknemer betekent ontslag vaak ...

Sparringpartner

U staat soms voor moeilijke keuzes. De Wit Advocatuur denkt graag met u mee, zodat u ee...

Kosten

Aan juridisch advies zitten uiteraard kosten verbonden. Echter, problemen voorkomen is veelal goedkoper dan genezen. De consequenties van een verkeerde of niet gemaakte keuze kunnen flink oplopen. De Wit Advocatuur kan u daarom helpen met op maat gemaakt advies. En omdat geen enkele situatie hetzelfde is, werkt De Wit Advocatuur met flexibele tarieven. Op deze manier kunt u in iedere situatie geholpen worden door een juridisch adviseur voor ondernemers.

Juridisch adviseur ondernemers

Ontvangt u graag advies over onze diensten voor ondernemers? De Wit Advocatuur is zeer betrokken en helpt u graag verder. Door de flexibele dienstverlening kunt u terecht voor zowel eenmalige vragen als terugkerende werkzaamheden, ook in een abonnementsvorm.

Heeft u een andere kwestie die u wilt bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via de website of bel direct 0622224274. De Wit Advocatuur helpt u om het probleem inzichtelijk te maken en om verdere complicaties te voorkomen.

Een juridisch probleem?

Bel of mail mij!

René de Wit
06 2222 4274
rdw@dewitadvocatuur.nl
Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00
Neem contact op