De wit advocatuur

Direct contact

Hamer rechtbank

Arbeidsrecht Advocaat

Bent u op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? De Wit Advocatuur is gespecialiseerd in het begeleiden van werkgevers en werknemers in complexe processen. Samen gaan we op zoek naar een praktische oplossing. Bij De Wit Advocatuur krijgt u:

  • snel contact en passende hulp;
  • een gratis kennismakingsgesprek;
  • een kostenbepaling op basis van uw situatie;
  • eenmalig of structureel advies.

Arbeidsrecht

Als werkgever of werknemer kunt u in verschillende situaties terecht komen waarbij het aan te raden is om een arbeidsrecht advocaat in de arm te nemen. Een slecht opgesteld arbeidscontract kan namelijk hoge kosten met zich mee brengen. Denk bijvoorbeeld aan de complexe regelgeving voor een ontslag, langdurige ziekte of een reorganisatie. De Wit Advocatuur is gespecialiseerd in arbeidsrecht, ontslagrecht, verzuim en contracten en aansprakelijkheid. Ik kan u daarom helpen bij het vermijden van de valkuilen, zodat u minder risico loopt op hoge kosten.

Personeel in- en uitdienst

Als werkgever moet u op veel verschillende zaken letten bij het in- en uitdienst treden van personeel. Zo bent u verplicht om de gegevens van uw personeel vast te leggen in een dossier. Het goed opstellen en up-to-date houden van dit dossier kan veel werk met zich meebrengen. Daarnaast is een goed bewaard en veilig dossier van groot belang bij een (langlopend) arbeidsconflict. Door een arbeidsrecht advocaat in te schakelen om te helpen bij dit dossier en het in- en uitdienst treden van personeel, bespaart u op de lange termijn veel geld en eventuele conflictsituaties.

Inschatting met de juiste kennis

In het arbeidsrecht is er zelden of nooit sprake van een zwart-wit situatie. Er zijn vaak situatieafhankelijke factoren in het spel en de voortdurend veranderende regelgeving maakt het arbeidsrecht nog lastiger. Het is daarom begrijpelijk wanneer u niet meer weet waar u aan toe bent. In dat geval is het wijs om contact op te nemen met een arbeidsrecht advocaat. De Wit Advocatuur kan u helpen bij het maken van de juiste inschatting, op basis van actuele en accurate kennis.

De werkwijze van De Wit Advocatuur

Omdat geen enkele kwestie hetzelfde is, werkt De Wit Advocatuur niet met vaste tarieven. In overleg met u wordt de juiste werkwijze vastgesteld met een passende prijs. Zo kunt u bij mij terecht voor een vaste verzuimbegeleiding per medewerker per maand of voor juridische ondersteuning in een abonnementsvorm. Hierbij kunt u zelfs gebruik maken van een HR portal, welke 24 uur per dag beschikbaar is. Maar wanneer u eenmalig advies nodig heeft, bespreken we samen de mogelijkheden. Hierbij wordt rekening gehouden met de omstandigheden en de financiële situatie.

Contact met een arbeidsrecht advocaat

U kunt bij mij terecht voor passend advies in lastige arbeidssituaties. Heeft u een vraag of interesse in advies? Neemt u gerust contact met mij op. Bij De Wit Advocatuur zijn geen lange wachttijden, dus u krijgt snel advies.

 

10
Een heel goede advokaat die weet waar ie over praat.ben erg blij wat ie voor mij gedaan heeft..zou iedereen hem aan bevelen..rene bedankt!!
- Oosterhout
9
Snel geholpen met ontslagprocedure. Prettig en duidelijk contact.
- Oosterhout
10
zeer deskundige, prettige, professionele rechtshulp ontvangen
- Almere
8
Altijd goede open en duidelijke communicatie en deskundig advies.
- Oosterhout
18 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10
Call Now Button

Pin It on Pinterest