Arbeidsrecht advocaat voor werkgevers

Bent u een werkgever en zoekt u een goede arbeidsrechtsadvocaat? Bij De Wit Advocatuur krijgt u:

 • een persoonlijke betrokken advocaat;
 • snel contact en passende hulp;
 • een pragmatische aanpak.

Bel vrijblijvend voor advies of stuur een bericht via het contactformulier over uw situatie.

Arbeidsrecht voor werkgevers

Als werkgever komt u regelmatig in aanraking met het arbeidsrecht. Van het opstellen van juridische documenten tot het oplossen van conflictsituaties: u bent er als werkgever op gericht om dit correct en snel af te handelen. U wilt immers onrust op de werkvloer voorkomen en uw werknemers goed behandelen.

Waarom heeft u als werkgever een arbeidsrecht advocaat nodig?

De Wit Advocatuur helpt probleemsituaties te voorkomen en een prettige samenwerking tussen u en uw werknemers te bevorderen. Hierbij geldt dan ook: voorkomen is beter dan genezen! De wet- en regelgeving van arbeidsrecht verandert voortdurend, waardoor uw risico’s als werkgever toenemen. Wanneer u in een vroeg stadium een arbeidsrecht advocaat inschakelt, kunnen er op tijd en goed onderbouwd beslissingen genomen worden.

Wat valt er onder arbeidsrecht voor werkgevers?

De Wit Advocatuur kan u ondersteunen bij zowel veelvoorkomende als complexe situaties. Zo kunt u bij De Wit Advocatuur onder andere terecht met vragen over:

 • Het opstellen en beoordelen van arbeidsovereenkomsten;
 • Verschillende soorten ontslagmogelijkheden
 • Re-integratietrajecten van medewerkers
 • Een conflict op de werkvloer
 • Concurrentie- of relatiebeding

Enkele van onze diensten

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht: meer dan toepassing van het recht. Daarom richt ik mij niet alleen op de ...

Ontslagrecht

Ontslag: niemand die daar op zit te wachten. Voor de werknemer betekent ontslag vaak ...

Sparringpartner

U staat soms voor moeilijke keuzes. De Wit Advocatuur denkt graag met u mee, zodat u ee...

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht: meer dan toepassing van het recht. Daarom richt ik mij niet alleen op de regel, maar vooral ook op de mens en de organisatie achter een probleem. Een (dreigend) conflict kent immers altijd meer invalshoeken dan alleen het recht. Zakelijke en persoonlijke belangen, gevoelens en oorzaken van gedragingen zijn allemaal belangrijke aspecten om tot een optimale oplossing te komen. Met behulp van mediationtechnieken en uitgangspunten van een preventieve aanpak is vaak een goed resultaat voor alle partijen te bereiken.

Diensten van De Wit Advocatuur

De Wit Advocatuur maakt gebruik van een ruime hoeveelheid vakkennis, die is gebaseerd op 25 jaar ervaring in arbeidsrecht. Hierdoor bent u verzekerd van praktisch en helder advies op het gebied van onder andere verzuim en ontslag. Uw situatie wordt individueel bekeken en u krijgt bij De Wit Advocatuur snel advies.

De kosten van een arbeidsrecht advocaat voor werkgevers

Aangezien geen enkele situatie hetzelfde is, werkt De Wit Advocatuur niet met vaste tarieven. In overleg wordt de juiste prijs vastgesteld met een bijpassende werkwijze. Dit kan een eenmalige ondersteuning zijn, of op structurele basis in de vorm van een abonnement. Op deze manier bent u gegarandeerd van gunstige, op maat bepaalde kosten.

De Wit Advocatuur helpt u verder

Twijfelt u nog hoe u kunt profiteren van de inzet van een arbeidsrecht specialist? En of de kosten de opbrengsten waard zijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met in een paar eenvoudige stappen:

 • Stap 1: Bel of mail De Wit Advocatuur.
 • Stap 2: Bespreek uw juridische probleem in een kennismakingsgesprek.
 • Stap 3: Kies de beste oplossing voor uw situatie!

Een juridisch probleem?

Bel of mail mij!

René de Wit
06 2222 4274
rdw@dewitadvocatuur.nl
Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00
Neem contact op