De wit advocatuur

Direct contact

Hamer rechtbank

Verzuim

Een zieke werknemer kan een ondernemer nogal wat extra kopzorg geven: loon doorbetalen, verzuimbegeleiding organiseren, en wat te doen met die medewerker die niet naar behoren functioneert?

Wanneer kunt u het loon opschorten en wanneer de betaling stoppen? Wat moet een werkgever doen of juist nalaten? Wat mag en moet u van een medewerker verlangen? Welke rol heeft de bedrijfsarts en de arbodienst? Of wilt u liever zelf de verzuimaanpak regelen? Enzovoort, enzovoort.

De regels zijn behoorlijk complex.

Hulp voor de werkgever

Ik kan mij voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet en een steuntje in de rug kunt gebruiken. De bedrijfsarts bepaalt of een medewerker weer inzetbaar is, de casemanager begeleidt de werknemer, maar wie helpt de werkgever?

Om die reden heeft De Wit Advocatuur de dienst Arbeid & Verzuim ontwikkeld: begeleiding tegen vaste kosten op het gebied van arbeidsrecht en hulp bij verzuimende werknemers.

Graag kom ik met u in contact. Dan bespreken we uw vragen en licht ik toe hoe ik daarbij kan helpen en wat dat kost. In combinatie met een bedrijfsjuridisch abonnementĀ ontvangt u een aangepast voorstel.

Klantenvertellen

Call Now Button

Pin It on Pinterest