Advocaat Geertruidenberg

Kunt u juridische hulp gebruiken? Als u een Advocaat in Geertruidenberg zoekt wil De Wit Advocatuur graag met u in contact komen.

Expertise advocatuur Geertruidenberg

De specialisatie van uw De Wit Advocatuur ligt op het gebied van arbeidsrecht, werkgeversaansprakelijkheid en contractenrecht. Als werkgever kunt u geconfronteerd worden met een arbeidsconflict met een van uw medewerkers. Dat moet opgelost worden. Soms bestaat die oplossing uit een ontslag, maar soms ligt de oorzaak van het probleem niet op de werkvloer.

Als werknemer kunt u te maken krijgen met een ontslag; de werkgever wil afscheid van u nemen. Als uw Advocaat in Geertruidenberg zoek ik samen met u uit wat het probleem is en of een juridische aanpak noodzakelijk is.

In andere gevallen kan er sprake zijn van werkgeversaansprakelijkheid, bijvoorbeeld vanwege een ongeval tijdens het verrichten van werkzaamheden. Ook dan kan een Advocaat in Geertruidenberg van pas komen. Of wat te denken van het opstellen van een contract? Hoe wordt het contractenrecht toegepast? Welke valkuilen zijn er of hoe kunt u van een onbetrouwbare contractspartner af?

Dat zijn allemaal vragen die De Wit Advocatuur voor u kan beantwoorden. Samen bekijken we de mogelijkheden en onmogelijkheden.

Enkele van onze diensten

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht: meer dan toepassing van het recht. Daarom richt ik mij niet alleen op de ...

Contractbeheer

Een goed contractbeheer is noodzakelijk voor een ondernemer. Want hoe vaak gebeurt het ...

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht: meer dan toepassing van het recht. Daarom richt ik mij niet alleen op de regel, maar vooral ook op de mens en de organisatie achter een probleem. Een (dreigend) conflict kent immers altijd meer invalshoeken dan alleen het recht. Zakelijke en persoonlijke belangen, gevoelens en oorzaken van gedragingen zijn allemaal belangrijke aspecten om tot een optimale oplossing te komen. Met behulp van mediationtechnieken en uitgangspunten van een preventieve aanpak is vaak een goed resultaat voor alle partijen te bereiken.

Werkwijze en tarieven

Wat kan De Wit Advocatuur nog meer voor u doen? Stel u heeft een rechtsbijstandsverzekering. De verzekeraar besteedt liever geen zaken uit aan een advocaat die deze ook zelf kan doen.

Maar wist u dat u een vrije advocaatkeuze hebt in dat geval; dus u kunt ook kiezen voor uw Advocaat in Geertruidenberg. Maar misschien heeft u geen rechtsbijstandsverzekering? In dat geval bestaat de mogelijkheid, dat u voor uw vragen op het gebeid van arbeidsrecht, ontslagrecht, werkgeversaansprakelijkheid en contractenrechten voor gefinancierde rechtshulp in aanmerking komt (in de volksmond “Advocaat van Onvermogen”). Ook daarmee kan een Advocaat in Geertruidenberg u helpen.

En als u niet voor gefinancierde rechtshulp in aanmerking komt, bestaat de mogelijkheid om afspraken over het tarief te maken. Dan wordt rekening gehouden met uw financiële situatie, de aard van het probleem en de geschatte doorlooptijd of aanpak. Zo ziet u waarmee De Wit Advocatuur als uw Advocaat in Geertruidenberg behulpzaam kan zijn.

Een juridisch probleem?

Bel of mail mij!

René de Wit
06 2222 4274
rdw@dewitadvocatuur.nl
Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00
Neem contact op