De wit advocatuur

Direct contact

Hamer rechtbank

Advocaat Ontslagrecht Oosterhout

Als u een medewerker wil ontslaan of uw werkgever dreigt u met ontslag schakel dan De Wit Advocatuur in als uw Advocaat Ontslagrecht Oosterhout.

Expertise

Een Advocaat Ontslagrecht Oosterhout weet als geen ander hoe moeilijk dit rechtsgebied is.

Het is niet eenvoudig om personeel te ontslaan. Zo kun je als werkgever niet zo maar een contract opzeggen. Daar heb je een vergunning van het UWV voor nodig of een uitspraak van de rechter.

Die vergunning krijg je niet zo maar; dat is best lastig. Het is daarom aan te bevelen eerst een Advocaat Ontslagrecht Oosterhout te raadplegen.

We komen nogal eens zaken tegen waarin iedere dossieropbouw ontbreekt. In een dergelijk geval is een ontslagzaak voor de werkgever nagenoeg kansloos. In dat geval moet een dossier eerst behoorlijk worden opgebouwd, voordat een poging tot ontslag ondernomen kan worden.

En wat te denken van een ontslag op staande voet. Er zijn uitspraken bekend waarvan de feiten erg veel op elkaar lijken. In het ene geval mag ontslag op staande voet wel en in het andere niet. Maar hoe gaat dat in uw geval? En wat kunt u dan als werkgever of werknemer verwachten.

Het zijn allemaal vragen waarmee De Wit Advocatuur als specialistisch Advocaat Ontslagrecht Oosterhout u kan helpen.

Werkwijze en tarieven

In een eerste gesprek zal De Wit Advocatuur met u alle feiten doorlopen en op basis daarvan een advies geven over de aanpak van het probleem en over een kans van slagen.

Daarna wordt samen met u gekeken welke oplossing voor u het beste is. Dat is lang niet altijd een ontslagprocedure. Want daar zit eigenlijk niemand op te wachten. Procederen kost nu eenmaal tijd en geld en is altijd een risico.

Als gespecialiseerd Advocaat Ontslagrecht Oosterhout kan De Wit Advocatuur tarieven aanbieden die concurreren zijn ten opzichte van andere dienstverleners.

Naast het “uurtje-factuurtje”-tarief, bestaat de mogelijkheid van een vaste prijs of een maximum tarief.

Dus heeft u een Advocaat Ontslagrecht Oosterhout nodig, neemt u dan contact op met De Wit Advocatuur.

Klantenvertellen

Advocaat ontslagrecht Oosterhout
Call Now Button

Pin It on Pinterest