Advocaat Ontslagrecht Oosterhout

Dreigt uw werkgever met ontslag of bent u voornemens vroegtijdig afscheid te nemen van een medewerker? Schakel dan De Wit Advocatuur in als uw Advocaat Ontslagrecht Oosterhout.

Expertise advocaat ontslagrecht

Een advocaat gespecialiseerd in ontslagrecht weet als geen ander hoe moeilijk dit rechtsgebied is. De Wit Advocatuur te Oosterhout heeft de kennis en expertise in huis om u optimaal bij te staan.

Het is niet eenvoudig om personeel te ontslaan. Zo kan uw als werkgever niet zo maar een contract opzeggen: daar is een vergunning van het UWV voor nodig of een uitspraak van de rechter. Die vergunning krijg je niet zo maar; dat is best lastig. Het is daarom aan te bevelen eerst een advocaat ontslagrecht in Oosterhout te raadplegen.

We komen nogal eens zaken tegen waarin iedere dossieropbouw ontbreekt. In een dergelijk geval is een ontslagzaak voor de werkgever nagenoeg kansloos. In dat geval moet een dossier eerst behoorlijk worden opgebouwd, voordat een poging tot ontslag ondernomen kan worden. En wat te denken van een ontslag op staande voet? Er zijn uitspraken bekend waarvan de feiten erg veel op elkaar lijken. In het ene geval mag ontslag op staande voet wel en in het andere niet. Maar hoe gaat dat in uw geval? En wat kunt u dan als werkgever of werknemer verwachten.

Het is een greep uit vragen waarmee De Wit Advocatuur als specialistisch Advocaat Ontslagrecht Oosterhout u kan helpen.

Enkele van onze diensten

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht: meer dan toepassing van het recht. Daarom richt ik mij niet alleen op de ...

Ontslagrecht

Ontslag: niemand die daar op zit te wachten. Voor de werknemer betekent ontslag vaak ...

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht: meer dan toepassing van het recht. Daarom richt ik mij niet alleen op de regel, maar vooral ook op de mens en de organisatie achter een probleem. Een (dreigend) conflict kent immers altijd meer invalshoeken dan alleen het recht. Zakelijke en persoonlijke belangen, gevoelens en oorzaken van gedragingen zijn allemaal belangrijke aspecten om tot een optimale oplossing te komen. Met behulp van mediationtechnieken en uitgangspunten van een preventieve aanpak is vaak een goed resultaat voor alle partijen te bereiken.

Werkwijze en tarieven

In een eerste gesprek zal De Wit Advocatuur met u alle feiten doorlopen en op basis daarvan een advies geven over de aanpak van het probleem en over de kans van slagen. Daarna wordt samen met u gekeken welke oplossing voor u het beste is. Dat is lang niet altijd een ontslagprocedure, want daar zit eigenlijk niemand op te wachten. Procederen kost nu eenmaal tijd en geld en is altijd een risico.

Als gespecialiseerd Advocaat Ontslagrecht te Oosterhout kan De Wit Advocatuur scherpe tarieven aanbieden ten opzichte van andere dienstverleners, waarmee geen afbreuk wordt gedaan aan de kwaliteit.

Naast het uurtje-factuurtje-tarief, bestaat de mogelijkheid om een vaste prijs af te spreken of een maximum tarief te hanteren. Dus heeft u een Advocaat Ontslagrecht in Oosterhout nodig, neemt u dan contact op met De Wit Advocatuur.

Een juridisch probleem?

Bel of mail mij!

René de Wit
06 2222 4274
rdw@dewitadvocatuur.nl
Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00
Neem contact op