De wit advocatuur

Direct contact

Hamer rechtbank

Contracten en aansprakelijkheid

Afspraken maken – bijvoorbeeld met leveranciers, klanten, personeel – doet een ondernemer dagelijks. Dat zijn allemaal contracten, mondeling of schriftelijk.

Het vastleggen van afspraken hoeft niet moeilijk te zijn, maar kan het wel worden. Als afspraken niet worden nagekomen, kan er schade ontstaan en dan is de vraag: voor wie is de rekening? Wie betaalt de schade?

Een specifiek element is de werkgeversaansprakelijkheid. Daarin staat de vraag centraal of de werkgever in het kader van de veiligheid alles heeft gedaan wat in alle redelijkheid van de werkgever verwacht mag worden. Is de werkplek veilig, zijn de machines veilig, worden beschermingsmiddelen gebruikt, zijn de instructies juist, tijdig en duidelijk en wordt daarop gecontroleerd?

Hulp bij het maken van afspraken

De gemakkelijkste manier is om even de telefoon te pakken of een mailtje te sturen. Misschien bestaat er enige schroom vanwege eventuele kosten. Dan heeft De Wit Advocatuur een prima oplossing: de eigen bedrijfsjurist. Een oplossing op maat zonder ergens aan vast te zitten: flexibel en tegen een aantrekkelijk tarief.

Ik maak graag kennis met u. Dan bespreken we eventuele vragen en licht ik toe hoe ik daarbij kan helpen en wat dat kost. Of neem alvast een kijkje bij de tarieven.

Klantenvertellen

Call Now Button

Pin It on Pinterest