De wit advocatuur

Direct contact

Tarieven

Tarieven

Omdat geen kwestie dezelfde is, hanteert De Wit Advocatuur geen vaste uurtarieven.

Het tarief wordt in overleg met de klant bepaald en is onder meer afhankelijk van het belang van de zaak en de complexiteit daarvan. Welke mogelijkheden zijn er?

Het uurtarief: uitgangspunt is een tarief van € 185,= per uur (niveau 2020), exclusief BTW en bijkomende kosten. Iedere factuur wordt voorzien van een specificatie van werkzaamheden en eventuele kosten. Afwijking van het tarief is mogelijk (afhankelijk van de omstandigheden, zoals belang van de zaak, financiële situatie, complexiteit).

Maximaal tarief: op basis van de aard van de zaak wordt een maximaal aantal uren bepaald tegen een (in onderling overleg) vast te stellen tarief. Worden er minder uren gemaakt, dan wordt afgerekend op basis van het werkelijke aantal uren. Meer tijd wordt niet doorbelast en zijn voor risico van De Wit Advocatuur. Ook hier wordt een urenspecificatie gegeven.

Vaste prijs: in overleg wordt voor de behandeling van een zaak een all-in-tarief voor de werkzaamheden bepaald. Betaling vindt dan in delen plaats; zonder urenspecificatie.

Zaken op basis van gefinancierde bijstand kunnen wij niet in behandeling nemen. 

Bent u verzekerd, neemt u dan contact op als u een vraag heeft.

Behandeling van zaken op basis van “no cure no pay” is niet mogelijk, omdat dit voor advocaten, behalve op een enkel rechtsgebied, verboden is.

Arbeid & Verzuim: vanaf € 25,= ex BTW per medewerker per maand. Vraag hier een offerte aan. Graag het aantal medewerkers vermelden en u ontvangt binnen enkele dagen een passende offerte.

Bedrijfsjuridische ondersteuning: vanaf € 300,- ex BTW per kwartaal in abonnementsvorm; op offertebasis in geval van maatwerk.

 

   

  Voor meer informatie kunt u terecht via de contactpagina

  10
  Een heel goede advokaat die weet waar ie over praat.ben erg blij wat ie voor mij gedaan heeft..zou iedereen hem aan bevelen..rene bedankt!!
  - Oosterhout
  9
  Snel geholpen met ontslagprocedure. Prettig en duidelijk contact.
  - Oosterhout
  10
  zeer deskundige, prettige, professionele rechtshulp ontvangen
  - Almere
  8
  Altijd goede open en duidelijke communicatie en deskundig advies.
  - Oosterhout
  18 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10
  Call Now Button

  Pin It on Pinterest