De wit advocatuur

Direct contact

Tarieven

Tarieven

Omdat geen kwestie dezelfde is, hanteert De Wit Advocatuur geen vaste uurtarieven.

Het tarief wordt in overleg met de klant bepaald en is onder meer afhankelijk van het belang van de zaak en de complexiteit daarvan. Welke mogelijkheden zijn er?

Het uurtarief: uitgangspunt is een tarief van € 195,= per uur (niveau 2021), exclusief BTW en bijkomende kosten. Iedere factuur wordt voorzien van een specificatie van werkzaamheden en eventuele kosten. Afwijking van het tarief is mogelijk (afhankelijk van de omstandigheden, zoals belang van de zaak, financiële situatie, complexiteit).

Maximaal tarief: op basis van de aard van de zaak wordt een maximaal aantal uren bepaald tegen een (in onderling overleg) vast te stellen tarief. Worden er minder uren gemaakt, dan wordt afgerekend op basis van het werkelijke aantal uren. Meer tijd wordt niet doorbelast en zijn voor risico van De Wit Advocatuur. Ook hier wordt een urenspecificatie gegeven.

Vaste prijs: in overleg wordt voor de behandeling van een zaak een all-in-tarief voor de werkzaamheden bepaald. Betaling vindt dan in delen plaats; zonder urenspecificatie.

Zaken op basis van gefinancierde bijstand kunnen wij niet in behandeling nemen. 

Bent u verzekerd, neemt u dan contact op als u een vraag heeft.

Behandeling van zaken op basis van “no cure no pay” is niet mogelijk, omdat dit voor advocaten, behalve op een enkel rechtsgebied, verboden is.

Voor meer informatie kunt u terecht via de contactpagina

Klantenvertellen

Call Now Button

Pin It on Pinterest