De wit advocatuur

Direct contact

Hamer rechtbank

Ontslagrecht

Een werkgever wil goede krachten om zich heen verzamelen. Maar soms is samenwerken niet meer mogelijk en is een ingreep noodzakelijk.

De wet geeft een aantal mogelijkheden om een einde te maken aan een arbeidsovereenkomst. De vraag is dan wat de beste oplossing is: ontslag op staande voet, of via een procedure of kan het via een regeling met de medewerker? Wellicht is een herstel van de samenwerking mogelijk? Of is hard ingrijpen noodzakelijk? En wat te doen met een zieke werknemer die je wilt ontslaan omdat hij niet wil meewerken aan een terugkeer?

Nooit is er sprake van een zwart-wit-situatie. Altijd komt het aan op inschatting en uitleg. Toepassing van het ontslagrecht is daardoor moeilijk en onoverzichtelijk. Zeker omdat tegenwoordig hoger beroep mogelijk is en strikte termijnen worden gehanteerd.

Dan is het handig en verstandig om op tijd aan de bel te trekken. We hebben daarvoor een uitstekende oplossing, die voordelig uitwerkt voor onze klanten.

Die is op deze website te vinden onder diensten / arbeid & verzuim.

Ik nodig u graag uit voor een persoonlijke toelichting; voor gegevens zie de contactpagina (linkje)

Informatie vindt u op deze site ook onder “Kennis”.

cURL error 28: Operation timed out after 5000 milliseconds with 0 bytes received
10
Een heel goede advokaat die weet waar ie over praat.ben erg blij wat ie voor mij gedaan heeft..zou iedereen hem aan bevelen..rene bedankt!!
- Oosterhout
9
Snel geholpen met ontslagprocedure. Prettig en duidelijk contact.
- Oosterhout
10
zeer deskundige, prettige, professionele rechtshulp ontvangen
- Almere
8
Altijd goede open en duidelijke communicatie en deskundig advies.
- Oosterhout
18 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10
Call Now Button

Pin It on Pinterest