De wit advocatuur

Direct contact

Hamer rechtbank

Bedrijfsjuridische ondersteuning

Een ondernemer komt steeds vaker in aanraking met allerlei juridische vragen. Die vragen kunt u als ondernemer niet onbeantwoord laten uiteraard. Maar: een jurist in dienst nemen is voor veel bedrijven niet haalbaar, te duur en niet altijd nodig.

Zaken ongeregeld laten is echter een risico. En risico’s kosten over het algemeen geld.

De Wit Advocatuur voorziet in deze leemte door een pakket aan te bieden, dat geheel op maat kan worden samengesteld. U heeft daarmee een eigen bedrijfsjurist die u kunt raadplegen.

Samen met u wordt beoordeeld wat u zo al aan ondersteuning nodig heeft. Dat kan de ene periode veel zijn en in een andere periode veel minder.

Op basis daarvan maken wij dan een afspraak over de ondersteuning. Bijkomend voordeel van deze aanpak is, dat u nergens aan gebonden bent. Er zijn geen lang lopende contracten of lange opzegtermijnen.

Wilt u meer weten over deze flexibele vorm van dienstverlening? Dan maak ik graag met u een afspraak. Als u uw gegevens invult op de contactpagina, kom ik snel bij u langs.

Niet onbelangrijk: deze dienst is al beschikbaar vanaf € 350,- ex BTW per kwartaal.

10
Een heel goede advokaat die weet waar ie over praat.ben erg blij wat ie voor mij gedaan heeft..zou iedereen hem aan bevelen..rene bedankt!!
- Oosterhout
9
Snel geholpen met ontslagprocedure. Prettig en duidelijk contact.
- Oosterhout
10
zeer deskundige, prettige, professionele rechtshulp ontvangen
- Almere
8
Altijd goede open en duidelijke communicatie en deskundig advies.
- Oosterhout
18 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10
Call Now Button

Pin It on Pinterest