De wit advocatuur

Direct contact

Hamer rechtbank

Arbeidsconflict advocaat

Arbeidsconflict advocaat

Arbeidsconflicten komen helaas regelmatig en in verschillende vormen voor. De impact van een conflict op het werk is doorgaans groot en vaak lopen de emoties hoog op. Dit gaat soms zo ver dat het conflict ook de gezondheid van de werkgever of werknemer beïnvloedt. Een arbeidsconflict advocaat helpt u graag verder.

Aanleiding tot een arbeidsconflict

Een arbeidsconflict kan om uiteenlopende redenen ontstaan. Het kan bijvoorbeeld gaan om een onenigheid tussen collega’s, een slechte verhouding tussen de werkgever en de werknemer of kritiek op het functioneren van een werknemer. Dergelijke conflicten kunnen zorgen voor een vervelende werksfeer, verlaagde productiviteit en meer verzuim. Het is dan ook zaak dat een werkgever de conflicten in een vroeg stadium signaleert en direct probeert op te lossen.

Wat zijn uw rechten?

De wetgeving in het arbeidsrecht kan als zeer complex worden ervaren. Het is daarom begrijpelijk als het voor u niet helder is wat uw rechten zijn. Wat kunnen de werkgever en werknemer bijvoorbeeld van elkaar verlangen tijdens het conflict? En welke inspanningen moeten zij verrichten om het conflict op te lossen? Een arbeidsconflict advocaat kan u helpen om inzicht te krijgen in uw rechten en het probleem op te lossen.

Waar kan een arbeidsconflict advocaat u bij helpen?

De oplossing van een arbeidsconflict is in iedere zaak anders. Door tijdig een advocaat in te schakelen wordt u veel zorg uit handen genomen. Een specialist kan u helpen bij:
– Het aangeven van uw rechten en plichten
– Advies over een passende oplossing
– Het begeleiden van een mediationtraject
– Onderhandeling bij een vaststellingsovereenkomst
– Advies over de manieren van ontslag

Vermijd hoge kosten

De kosten van een arbeidsconflict kunnen hoog oplopen. Wanneer de situatie escaleert en u uiteindelijk moet procederen, is dit een dure zaak. Het is beter om van tijd tot tijd met elkaar in gesprek te gaan en samen naar de oplossing te zoeken. Omdat het arbeidsrecht aan continue verandering onderhevig is, is het geen overbodige luxe om hierbij een arbeidsconflict advocaat in te schakelen. Ook voor een kleine onderneming is dit een gunstige oplossing.

Hulp van De Wit Advocatuur

Bent u op zoek naar een goede arbeidsconflict advocaat? Bij De Wit Advocatuur krijgt u:
– Een gratis kennismakingsgesprek
– Ondersteuning op maat
– Snel en gemakkelijk contact
– Gunstige tarieven

Heeft u advies nodig van een arbeidsconflict advocaat?

Ontvangt u graag advies over een arbeidsconflict? De Wit Advocatuur is zeer betrokken en helpt u graag verder. Bel vrijblijvend voor advies of stuur een bericht via het contactformulier over uw situatie. U wordt snel geholpen om het probleem inzichtelijk te maken en verdere complicaties te voorkomen!

 

10
Een heel goede advokaat die weet waar ie over praat.ben erg blij wat ie voor mij gedaan heeft..zou iedereen hem aan bevelen..rene bedankt!!
- Oosterhout
9
Snel geholpen met ontslagprocedure. Prettig en duidelijk contact.
- Oosterhout
10
zeer deskundige, prettige, professionele rechtshulp ontvangen
- Almere
8
Altijd goede open en duidelijke communicatie en deskundig advies.
- Oosterhout
18 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10
Call Now Button

Pin It on Pinterest