De wit advocatuur

Direct contact

Hamer rechtbank

Advocaat in Raamsdonksveer nodig?

Woont u in Raamsdonk of Raamsdonksveer en zoekt u een Advocaat in Raamsdonksveer dan wil De Wit Advocatuur graag met u in contact komen.

Expertise

De Wit Advocatuur heeft specialisatie op het gebied van arbeidsrecht, werkgeversaansprakelijkheid en contractenrecht.

Het arbeidsrecht regelt de onderlinge verhouding tussen de werkgever en zijn personeel. Bijzonder onderdeel van het arbeidsrecht is het ontslagrecht. Daar is veel over te doen.

Soms zijn problemen in de werksfeer makkelijk op te lossen, maar soms ook helemaal niet. Dan moet er een rechter aan te pas komen.

Als uw Advocaat in Raamsdonksveer zoek ik samen met u uit wat het probleem is en of een juridische aanpak of procedure noodzakelijk is.

Een werkgever is verantwoordelijk voor de inrichting van de werkplek. Niet alleen voor zijn eigen personeel, maar ook dat van anderen, bijvoorbeeld van een ZZP’er.

Vindt er dan een ongeval plaats dan kan er sprake zijn van werkgeversaansprakelijkheid, Ook dan kan een Advocaat in Raamsdonksveer van pas komen.

Stelt u wel eens een contract op? Vraagt u zich dan af wat er precies geregeld moet worden, behalve prijs en levertijd? Want wat als er iets fout gaat, als bijvoorbeeld de levertijden overschreden worden of een klant niet betaalt?

Dat zijn allemaal vragen die De Wit Advocatuur voor u kan beantwoorden. Samen bekijken we de mogelijkheden en onmogelijkheden.

Werkwijze en tarieven

Wat kan De Wit Advocatuur nog meer voor u doen?

Als u een rechtsbijstandsverzekering heeft, wil de verzekeraar liever zo veel mogelijk zaken zelf regelen. Maar als u een procedure moet voeren dan heeft u recht op een advocaat naar eigen keuze.

Dus u kunt ook kiezen voor uw Advocaat in Raamsdonksveer.

Als u geen rechtsbijstandsverzekering heeft, bestaat de mogelijkheid, dat u voor uw vragen op het gebeid van arbeidsrecht, ontslagrecht, werkgeversaansprakelijkheid en contractenrechten voor gefinancierde rechtshulp in aanmerking komt (in de volksmond “Advocaat van Onvermogen”). Ook daarmee kan een Advocaat in Raamsdonksveer u helpen.

Als u niet voor een vergoeding in aanmerking komt, maakt De Wit Advocatuur graag afspraken met u. In dat geval wordt rekening gehouden met de moeilijkheid van de zaak, uw portemonnee, hoe de zaak behandeld moet worden en de duur daarvan.

Zo ziet u waarmee De Wit Advocatuur u als uw Advocaat in Raamsdonksveer behulpzaam kan zijn.

Klantenvertellen

Call Now Button

Pin It on Pinterest