De wit advocatuur

Direct contact

Hamer rechtbank

Juridisch advies MKB

Loopt u regelmatig tegen juridische kwesties aan, waar u snel en kort hulp bij zou willen? Bijvoorbeeld bij het opstellen van overeenkomsten, onenigheid met leveranciers of een complex personeelsdossier? De Wit Advocatuur helpt je snel met juridisch advies voor het MKB.

Snel en goed geholpen met juridisch advies

Als ondernemer heeft u veel verstand van uw eigen branche en vervult u vaak meerdere functies tegelijk binnen het bedrijf. Maar u heeft waarschijnlijk minder kennis van juridische vraagstukken en weinig tijd om u hierin te verdiepen! Daarom is het fijn wanneer u kort advies kunt krijgen van een adviseur, speciaal voor het MKB. Door juridisch advies in te winnen:

 

  • bent u op de hoogte van de mogelijkheden en oplossingen;
  • kunt u hier weloverwegen een keuze tussen maken;
  • bespaart u tijd, die u anders kwijt was geweest aan het inwinnen van informatie;
  • Voorkomt u grotere problemen!

Juridisch advies MKB in de vorm van een abonnement

Om u snel en efficiënt van dienst te kunnen zijn, biedt De Wit Advocatuur juridisch advies aan in de vorm van een abonnement. Hierdoor kunt u snel schakelen en verloopt de communicatie en administratie erg soepel. De diensten binnen het abonnement bestaan uit algemene bedrijfsjuridische advisering, maar ook advisering binnen het arbeidsrecht, zoals de begeleiding van de werkgever bij een zieke werknemer.

 Voordelen van een juridisch abonnement voor het MKB

Via het abonnement kan De Wit Advocatuur u periodiek ondersteunen op verschillende vlakken. De bovengenoemde diensten bestaan bijvoorbeeld uit:

 

  • Advies per mail of telefoon.
  • De beoordeling van korte documenten.
  • Twee keer per jaar inhoudelijke beoordeling van complexere kwesties.
  • Een jaarlijks gesprek op locatie.
  • Advies via nieuwsbrieven en bijeenkomsten.

Extra ondersteuning

U wilt graag groeien met uw bedrijf en uw klanten optimaal van dienst zijn. Hier helpt De Wit Advocatuur u graag bij. Juridische problemen komen namelijk nooit gelegen. Door dit uit handen te geven, houdt u tijd over en hoeft u zich geen zorgen te maken. En heeft u extra ondersteuning nodig buiten het abonnement? Dan krijgt u 10% korting op het uurtarief van De Wit Advocatuur!

Juridisch advies MKB

Interesse? Bij De Wit Advocatuur wordt u snel geholpen en kunt u altijd langskomen voor een gratis kennismaking. Samen bespreken we de wensen en kunnen we een individueel plan opstellen voor uw onderneming.

Neem daarom gerust contact op via 06-22224274 of mail uw vraag via het contactformulier!

10
Een heel goede advokaat die weet waar ie over praat.ben erg blij wat ie voor mij gedaan heeft..zou iedereen hem aan bevelen..rene bedankt!!
- Oosterhout
9
Snel geholpen met ontslagprocedure. Prettig en duidelijk contact.
- Oosterhout
10
zeer deskundige, prettige, professionele rechtshulp ontvangen
- Almere
8
Altijd goede open en duidelijke communicatie en deskundig advies.
- Oosterhout
18 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10
Call Now Button

Pin It on Pinterest